Paczkomaty InPost
Furnizor
Preț
  • de la
    până la

Orice șofer experimentat știe că manevrarea unui vehicul mai mare (sau a unuia cu componente suplimentare) poate fi mai dificilă decât conducerea unui autoturism. De aceea, este atât de important să vă echipați vehiculul cu accesoriile potrivite, cum ar fi oglinzile de remorcare suplimentare, pentru a asigura o vizibilitate deplină pe șosea.

Scopul principal al acestora este de a extinde câmpul de vizibilitate al șoferului, în special în jurul rulotei. Oglinzile auto standard nu oferă întotdeauna vizibilitate suficientă, mai ales în cazul rulotelor mai mari, care sunt mai late sau mai lungi decât vehiculul de tractare. Fără un câmp de vizibilitate adecvat, manevrele de manevră, schimbarea benzilor de circulație sau mersul înapoi devin mult mai riscante, crescând astfel șansele de coliziune sau de accident.

Oglinzile suplimentare pentru rulote se montează pe oglinzile laterale ale mașinii. Avantajul lor este că sunt relativ ușor de instalat și nu necesită modificări permanente ale structurii vehiculului. De asemenea, ele pot fi ușor de îndepărtat atunci când nu sunt necesare.

Oglinzi

up
Magazinul este în modul de vizualizare
Vezi versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper.pl